• Narvikfjellet (map)
  • Narvik

Narvikfjellet og Opp+Ned Fjellføring arrangerer skredkurs 23.- 25. februar 2018. 

Kurset fokuserer på ferdsel i potensielt skredutsatt terreng i tilknytning til skiheis og vil foregå i området rundt Narvikfjellet. Her er det muligheter for å oppsøke relevant terreng både direkte fra heis og i forbindelse med turing med feller og er et utmerket utgangspunkt for læring. 

Målsetningen for kurset er å gi deltakerne grunnleggende snø- og terrengkjennskap og innføring i og kunnskap om teorier og metoder som gir økt trygghet på egne turer og gode forutsetninger for videre læring. 

Tema:
• Grunnleggende snøkjennskap
• Turplanlegging
• Terrengvurdering
• Veivalg og sporvalg
• Menneskelig faktor
• Kameratredning
• Hvor finner vi den gode snøen?

Pris: 2600;- Studentpris: 2200;-

Obligatorisk skredutstyr (Spade, søkestang, sender/mottaker) kan leies hos Narvikfjellet (må bestilles i god tid før kurset). Narvikfjellet tilbyr også utleie på alpint skibestigningsutstyr (randonnè). For kursdeltakere tilbyr Narvikfjellet 25% rabatt på leie av utstyr under kurs

Kursansvarlig er den lokale Tindeveglederen Marius Opdahl Larsen. Han er selv født og oppvokst i Narvik og er glad for å sammen med Narvikfjellet nå kunne tilby skredkurs i det lekne og flotte terrenget som fjellet midt i By1 har å by på. 

Tidspunkt:
23. – 25. Februar 2018

For påmelding eller spørsmål om kurset, ta kontakt på post@oppogned.com eller på telefon 48 15 71 44.