stetind

Opp+Ned tilbyr føringsturer med internasjonalt godkjent Tindevegleder til Norges nasjonalfjell Stetind. Stetind er en nesten 1400 meter høy obelisk og tårner over Stefjorden i Tysfjord kommune. Det er et imponerende skue og utsikten fra toppen er en opplevelse for livet!

Sesongen starter i juni og varer ut september. Vi tilbyr 20% rabatt på bookinger på ukedager! 
Informasjon om turer og priser følger nedenfor  
 

guidet tur - Stetind via østeggen – normalruta

En tur til toppen av Stetind via normalruta er ikke noen teknisk vanskelig klatretur, men det er en lang tur med over 10km vandring i luftlinje og over 1400 høydemeter i stigning, gjennom tidvis bratt og ulendt terreng. 

Det kreves at man er i god fysisk form og vant til å fote seg i fjellet. Turen involverer også en svært luftig ryggtravers med en klatrepassasje som er gradert til 4+. Det er ikke nødvendig med erfaring fra klatring i fjellet, men det er en stor fordel om man er komfortabel i luftige omgivelser. 

Anslått tidsbruk: 9-12 timer.

Pris 

1 person: 5500,- NOK
2 personer: 7500,- NOK

Alt nødvendig klatreutstyr er inkludert i prisen. Sesongen starter i juni og varer ut september.
Det er 20% rabatt på bookinger på ukedager (mandag t.o.m torsdag). 

Bookingvilkår


Guidet tur - Stetind via sydpillaren

Sydpillaren er en av de mest klassiske flertaulengders fjellklatrerutene i landet og byr på klatring på fast og fint fjell gjennom riss, sva og diedere.  Ruten går fra Kongelosjen og videre opp langs den markerte pillaren i sydveggen på Stetind. 

Det meste av klatringen ligger på 4`er og 5´er-tallet. Det er en lang tur med ca. 14 taulengder med klatring i høyfjellet og man må kunne følge greit på klatring i fjellet på opptil grad 6.

Anslått tidsbruk: 10-14 timer.

Pris 

1 person: 6500,- NOK
2 personer: 8750,- NOK

Alt nødvendig klatreutstyr er inkludert i prisen. Sesongen starter i juni og varer ut september.
Det er 20% rabatt på bookinger på ukedager (mandag t.o.m torsdag).

Bookingvilkår