P1020211.JPG
Skiguiding_BW.jpg
P1030657.JPG
DSC07032.jpg
stetind-7 (1).jpg
Tindeveglederen_BW.png
P1020211.JPG

FJELLFØRING I NORD


SKI - KLATRING - KURS

SCROLL DOWN

FJELLFØRING I NORD


SKI - KLATRING - KURS

 

Opp+Ned Fjellføring tilbyr guidede turer i de vakre og ville fjellene i Nord-Norge med internasjonalt sertifisert Tindevegleder (IFMGA/IVBV). 

Toppturer på ski i Narvik og Lyngen eller klatreturer til Stetind er eksempler på opplevelser vi gjerne tar deg med på, men fjellheimen i nord er uendelig rik og mulighetene like tallrike. 
Bli med oss på tur inn i naturen og opp på fjellet!

 
Skiguiding_BW.jpg

Skiguiding og topptur


Narvik - Lyngen - Senja - Lofoten

Skiguiding og topptur


Narvik - Lyngen - Senja - Lofoten

 

Bli med på ski!

Opp+Ned tilbyr toppturer på ski med internasjonalt sertifisert Tindevegleder (UIAGM/IFMGA). Kjerneområder er Narvik og Lyngen, men vi guider også andre steder på forespørsel.

Vi tilpasser turer og opplegg etter gjestenes ønsker, behov og ferdigheter, samt vær og snøforhold. Fokuset er å finne den beste snøen og ha det artig på ski! 

 

Dagspris på topptur på ski med guide: 

3500,- NOK per guide pluss 400,- NOK per gjest.  

Maksimum 6 gjester per guide.

Det gis rabatt på bookinger på 4 dager eller mer.

 

Vi tar i mot forespørsler for vintersesongen 2019, det er bare ta kontakt!

 
Ticket_Logo.png

Opp+Ned ønsker å bidra til mer bærekraftig turisme for fremtiden ved å tilby 20% rabatt til alle gjester som bruker alternative reisemåter til fly som buss, tog eller båt (Hurtigruten) for å komme seg til nord.

 
DSC07032.jpg

isklatrekurs


isklatrekurs


Isklatrekurs

24. - 27. Januar 2019

Opp+Ned Fjellføring arrangerer isklatrekurs 24. – 27. Januar 2019. Dette er et grunnkurs i isklatring og passer for deg som ønsker å lære å klatre islagte fosser på egenhånd. 

Kurset vil gi en grundig innføring i alt fra bevegelsesteknikk til hvordan man klatrer fosser over flere taulengder. I løpet av kurset vil vi ha tre fulle dager ute på is som vil gi et godt grunnlag til å på egen hånd utforske og oppleve isklatringens mangefasetterte verden.  

Dette er altså et innføringskurs i isklatring og passer for deg som har klatret litt før, enten på naturlige sikringer i fjellet eller på boltede sportsklatrefelt. Kurset stiller ingen høye krav til deltakerne, men det er nødvendig med noe klatreerfaring fra før da det ikke vil legges vekt på grunnleggende ferdigheter som bruk av taubrems.

Kurset vil ta utgangspunkt fra Gratangefjellet hotell. Hotellet ligger sentralt plassert i forhold til en rekke gode mindre isklatrefelt og områder med flertaulengders fosser som Spansdalen og indre Troms.

 

stetind-7 (1).jpg

Guidet tur til Stetind


Normalruta - Sydpillaren

Guidet tur til Stetind


Normalruta - Sydpillaren

stetind

Opp+Ned tilbyr guidede turer med internasjonalt godkjent Tindevegleder (IFMGA/IVBV) til Norges nasjonalfjell Stetind. Stetind er en nesten 1400 meter høy obelisk, og tårner over Stefjorden i Tysfjord kommune. Det er et imponerende skue og utsikten fra toppen er en opplevelse for livet!

Sesongen starter i juni og varer ut september. Vi tilbyr 15% rabatt på bookinger på ukedager! 

 
Tindeveglederen_BW.png

SERTIFISERT TINDEVEGLEDER


Om Opp+Ned Fjellføring

SERTIFISERT TINDEVEGLEDER


Om Opp+Ned Fjellføring

OM Oss

Opp+Ned er et fjellføringsfirma med base i Narvik og som drives av Marius Opdahl Larsen.


Marius er internasjonalt sertifisert Tindevegleder (UIAGM-IVBV-IFMGA) gjennom Norske Tindevegledere og observatør for snøskredvarslingen i region Ofoten.

 

 
 
Hensynet til sikkerhet kommer alltid først
— Marius O. Larsen